Klantprofiel

H. de Jong Assurantiën is als financiële dienstverlener verplicht te voldoen aan de eisen van de Wet Financieel Toezicht (WFT).

Bij een advies over pensioenen of beleggingsproducten wordt door de WFT een bepaalde mate van transparantie vereist. Voorafgaand aan ons advies dienen wij inzicht te hebben verkregen in uw financiële situatie, uw kennis van en ervaring met financiële producten, uw doelstellingen en bereidheid om risico's te nemen.

Het zogenaamde klantprofiel vormt een leidraad bij het verkrijgen van dit inzicht. Wij verzoeken u voorafgaand aan een adviesgesprek, uw persoonlijke klantprofiel in te vullen. Vul uw klantprofiel in via www.klantprofiel.nl en stuur het naar ons op.

Op basis van het door u ingevulde, klantprofiel, worden samen met u, de mogelijkheden bekeken en doorgerekend. Maatwerk!

Het is noodzakelijk het klantprofiel regelmatig te toetsen aan de actualiteit. Als wij daar zelf niet om vragen kunt u  bijvoorbeeld over uw klantprofiel spreken tijdens een regulier overleg.