Doorlopende reisverzekering

Reisverzekering - eenmalig of doorlopend

Onbezorgd genieten op reis

Op vakantie wilt u onbezorgd genieten. Twee weken naar de zon, een weekendje weg of een paar dagen een mooie stad bezoeken. Toch kan er altijd iets vervelends gebeuren.

Diefstal, schade of verlies kunnen uw vakantie behoorlijk vergallen. Gezondheidszorg in het buitenland, reddingsacties, misschien dekt uw ziektekostenverzekering al het nodige. Toch is het voor sommige landen zonder meer verstandig om uw ziektekostenverzekering aan te vullen via een reisverzekering. Want gezondheidszorg kan een grote kostenpost worden, vooral in het buitenland. 

Er zijn twee soorten reisverzekeringen:

De kortlopende reisverzekering
De reisverzekering is dan van kracht tussen het moment van vertrek tot aan het moment dat u weer terug bent. Dus de heen- en terugreis met het verblijf daartussen.

De doorlopende reisverzekering
Met de Doorlopende Reisverzekering bent u al voordelig uit als u er minimaal twee keer per jaar tussenuit gaat. Deze verzekering is van kracht gedurende 365 dagen per jaar, iedere keer als u op vakantie gaat, of een stedentrip maakt, of een weekendje Parijs pakt. En u hoeft zich nooit meer af te vragen of u goed verzekerd bent.

Bent u op zoek naar een Doorlopende Reisverzekering tegen een scherpe premie en goede voorwaarden? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Sluit zelf uw verzekering op onze site of neem gerust contact met ons op voor advies.