Caravanverzekering

Vakantie! De caravan ingepakt en rijden maar, stoppen wanneer en waar u maar wilt, alles in uw eigen tempo. Of heerlijk naar uw eigen plekje waar u al jarenlang met uw stacaravan staat.

Of u nu een tourcaravan, vouwwagen, stacaravan of een aanhangwagen heeft, als u op vakantie gaat is het een prettig gevoel te weten dat uw bezit goed is verzekerd.
U kunt zich verzekeren voor schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen.

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, is de schade die de caravan veroorzaakt aan een andere weggebruiker WA verzekerd via de autoverzekering. Schade aan uw eigen caravan wordt gedekt door uw caravanverzekering.

Denk om de Groene kaart

Op dit moment is in Duitsland, Spanje Polen een groene kaart verplicht voor uw caravan. De groene kaart is een aanvulling op de groene kaart van uw autoverzekering. Het is een bewijs dat de caravan voor de wettelijke aansprakelijkheid is meeverzekerd via de autopolis. Deze groene kaart kunt u aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij van uw auto!

Bent u op zoek naar een caravanverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden. Dan bieden wij u een prima oplossing.

Sluit zelf uw verzekering op onze site of neem gerust contact met ons op voor advies.