ZorgVoordeelPolis

Uw eigen ZorgVoordeelPolis met collectiviteitskorting.

 

Beste relatie


Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om over te stappen naar een andere verzekeraar. Hoe pakt u dit aan? Het is begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Voor veel mensen is de gemakkelijkste keuze ' niet kiezen'. Ongeveer 90% besluit namelijk niet over te stappen. Het loont echter om uw zorgbehoefte en de mogelijkheden te vergelijken! U kunt vaak behoorlijk besparen op uw zorgpremie, zonder dat u hoeft in te leveren op de dekking.

 

Vanaf nu beschikbaar eenvoudig vergelijken en direct afsluiten!
Met de keuzehulp, http://www.zoverzorgd.nl/643  kunt u gemakkelijk de premies en de voorwaarden van Avero Achmea, ASR en VGZ en de Zorgvoordeelpolis vergelijken. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoeveel fysiotherapie u wilt en of u alternatieve geneeswijzen wilt meeverzekeren. Op basis van uw wensen krijgt u een overzicht met de zorgverzekering die hier het beste bij aansluiten. U ziet gelijk wat u kunt besparen en kunt de verzekering van uw keuze direct afsluiten.


 

*) Op de ZorgVoordeelPolis geniet u de maximale korting die volgens de wet op een basisverzekering verleend mag worden. Deze korting is al voor u verwerkt in de premie.

Met vriendelijke groet

Henk de Jong

 

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op »